Naša zgodba

  JUNC Beef Jerkyja morda nikoli ne bi bilo, če Andraž in Klemen, prijatelja iz gimnazijskih let, ne bi postala cimra v Gradcu. Andraž, ki izhaja iz cenjene gostilničarsko-mesarske družine Lečnik z Raven na Koroškem, je od doma pogosto prinašal nevsakdanje mesne novosti.

  Nekoč je Klemnu dal poskusiti kos posušene govedine za žvečenje – beef jerky. Klemna je navdušil. Dvojec je v mesni poslastici uvidel poslovno priložnost in se skupaj s Klemnovim bratom Boštjanom ter Andraževim bratom Blažem prijavil na Štartaj Slovenija.

  Nadaljevanje

  JUNC IN MATJAŽ

  Postati želimo družbeno odgovorno podjetje, ki po vzoru severnih sosedov veliko vlaga v trajnostni razvoj okolja in družbe, v katerem prodaja svoje produkte.

  S temi mislimi smo ustvarili tudi lika Matjaža in njegovega zvestega prijatelja Junca, po katerih prepoznate naše izdelke.

  Mlad fant, visokih etičnih in moralnih načel, ki živi v sožitju z naravo, ter energičen, iznajdljiv in duhovit Junc, ki povrh še govori, javnosti preko svojih dogodivščin prenašata sporočila in vrednote, za katerimi stojimo:

  skrb za naravo in dobre medosebne odnose, trajnostni razvoj, zdrav življenjski slog.

  V VSEH MEGAMARKETIH INTERSPAR 
  IN POSLOVALNICAH MESARIJE LEČNIK

  O nas

  JUNC GL, d.o.o.
  Koroška cesta 7
  2390 Ravne na Koroškem

  Povežite se z nami

  E-novice

  Neveljaven E-poštni naslov!

  Spoštovali bomo Vašo zasebnost.